Lead with your heart

de la managementul activității
la managementul oamenilor, relațiilor și al rezultatelor

Descoperă cum poți atrage creșterea performanței transformându-ți practicile de leadership

CERE OFERTĂ

"Leadership is a way of thinking, of acting and, most importantly, a way of relating."

Ești obișnuit să oferi răspunsuri oamenilor tăi mai degrabă decât să le pui întrebări, să contribui cu idei despre cum poate fi îmbunătățită activitatea sau să rezolvi problemele imediat cum apar ele, sperând că asta va inspira echipa și va seta o cultură a performanței în care oamenii îți vor urma exemplul. 

Totuși, observi că rezultatele nu apar așa cum ți-ai dori, execuția este greoaie și în continuare trebuie să împingi tu lucrurile de la spate. Te supraîncarci cu aspecte operaționale și nu mai ai timp să te ocupi de oameni sau de aspecte strategice. Observi în echipă un angajament mai scăzut, o lipsa de proactivitate, asumare sau interes, mai ales din partea membrilor generației tinere. Și poate chiar te lovești de o fluctuație mare pe roluri importante pentru continuitatea activității.

Dacă situațiile de mai sus îți sunt cunoscute măcar parțial, acest program este pentru tine.

Rolul liderului s-a transformat o dată cu noua generație și mediul incert, care pune mare accent pe nevoile personale și pe relațiile cu cei din jur, schimbând întrebările de leadership CE și CUM în CINE și DE CE.

LEAD WITH YOUR HEART

9 sesiuni individuale

de dezvoltare

pentru liderii noii generații

În urma programului, vei obține:

 • claritate în modul în care să acționezi pentru a obține rezultate mai bune cu mai puțin efort.
 • încredere în tine în rolul de lider și în ceea ce vrei să construiești alături de echipa ta;
 • angajament mai mare din partea membrilor echipei.
 • productivitate crescută, care se va traduce în mai mult timp pentru tine și pentru activitățile strategice de business.

 

Temele abordate: 

 • Cunoașterea personală: Întelegerea nevoilor care îți modelează comportamentul și a modurilor de a ți le satisface, care îți pot servi mai mult sau mai puțin.  Conectarea și punerea în valoare a resursele interioare și a punctelor tale forte în rolul de lider.

 • Identitatea de lider: tranziția de la mindsetul de cel mai bun specialist concentrat pe a oferi soluții și a avea controlul, la cel de manager, responsabil de oamenii care produc rezultatele dorite. Definirea stilului de leadership în acord cu misiunea și punctele tale forte. 

 • Practici leadership: Identificarea practicilor care generează pasivitate în echipă și integrarea celor care stimulează gândirea, asumarea și angajamentul membrilor echipei.

 • Calitățile liderului HEART: Impactul și înțelegerea aplicabilității calităților HEART în practica de leadership: Humble. Emphatic. Ambitious. Rellational Intelligent. Talent Maximizer. 

 • Delegarea eficientă: Ințelegerea motivelor pentru care nu delegi pe cât ai putea. Familiarizarea cu practicile de delegare care motivează. Acompanierea membrilor din echipă în asumarea autonomiei pentru noile responsabilități. Managementul greșelilor.  

 • Conversații critice de leadership: Principii de coaching pentru conversații de leadership de impact.  Managementul conflictelor, a conversațiilor de performanță, a discuțiilor de dezvoltare și a comunicării deciziilor cu impact emoțional. 

 

Cui se adresează: 

 • Managerilor cu experiență de minim 1 an în conducerea unei echipe;
 • Liderilor cu experiență care au de condus și inspirat oameni dintr-o generație diferita de a lor;
 • Antreprenorilor care trec la următorul nivel de dezvoltare a business-ului și își măresc echipa;
 • Liderilor informali sau de proiect care vor să-și mărească impactul în echipele alături de care vor să obțină rezultate mai bune.

 

CERE OFERTĂ

Ce face ca acest program să funcționeze?

1

Construiește o identitate de lider care integrează credințele din spatele managementului de oameni, misiunea, poziționarea și practicile potrivite pentru a stimula responsabilitate și angajament în echipa ta. Astfel, schimbarea se produce la nivel profund, fără efortul constant de adaptare a comportamentului.

2

Progresul se vede imediat în practică. Impactul sesiunilor este dat de combinația de 30% practici de leadership și 70% coaching și implică traducerea cu ușurință a noilor înțelegeri în acțiuni concrete și rezultate.

3

Instrumentele folosite în program sunt certificate și recunoscute internațional.  Programul integrează coaching sistemic și de rezultate cu practici de leadership din abordarea Multipliers și cu tehnici de relaționare din analiza tranzacțională.

Cum se desfăşoară un program de coaching?

Programul de coaching se va desfășura în 4 pași:

NE CUNOAȘTEM

Începem programul cu o întâlnire de cunoaștere în care clarificăm nevoia, ceea ce îți dorești să obții și provocările experimentate până acum. Este un bun moment să ne dăm seama dacă putem construi un parteneriat de dezvoltare împreună.

PLANIFICĂM STRATEGIC PROGRAMUL

Odată ce îți asumi începerea programului, clarificăm cum vom lucra împreună și planificăm momentele cheie de dezvoltare și frecvența lor, în funcție de urgență și de realitatea ta de business.

LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Fiecare sesiune începe cu adresarea unui obiectiv specific și în urma explorării soluțiilor din diferite perspective vei avea claritatea acțiunilor pe care să le pui în practică pentru a face pași către rezultatul dorit. Între sesiuni vei avea acces și la diferite resurse de dezvoltare.

EVALUĂM IMPACTUL

O atenție sporită va fi acordată impactului pe care îl au acțiunile tale în practică. Orice acțiune va genera schimbări în sistemul din care faci parte și e important să fii susținut în gestionarea efectelor astfel încât să te menții pe calea spre rezultatul dorit.