Obține claritate și încredere

de la “a încerca” la “a reuși”

Te invit să creionăm împreună un program care să ți se potrivească.

În călătoria ta către ceea ce îți dorești să obții provocările pot fi numeroase și destul de greu de surprins în particularitatea lor într-o abordare standard. Dacă nu ai găsit încă un program care să ți se potrivească mănușă te invit să creionăm împreună unul. Avem 3 elemente importante de configurat: obiectivul, sau ceea ce îți dorești să realizezi, durata, sau în cât timp e realist și important să se întâmple schimbarea în viața ta și modul în care ai prefera să lucrăm.

Configurează-ți propria călătorie de dezvoltare:

 

Trimite solicitarea de personalizare și vei fi contactat pentru o prima întâlnire de cunoaștere!

Cum se desfăşoară un program de coaching?

Programul de coaching se va desfășura în 4 pași:

NE CUNOAȘTEM

Începem programul cu o întâlnire de cunoaștere în care ne clarificăm nevoia și provocările care te-au împiedicat până acum să obții ceea ce îți dorești. Este un bun moment să ne dăm seama dacă putem construi un parteneriat de dezvoltare împreună.

PLANIFICĂM STRATEGIC PROGRAMUL

Odată ce îți asumi începerea programului, clarificăm cum vom lucra împreună și planificăm momentele cheie de dezvoltare și frecvența lor, în funcție de urgență și de realitatea ta de business.

LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Fiecare ședință de coaching  începe cu adresarea unui obiectiv specific și în urma explorării soluțiilor din diferite perspective vei avea claritatea acțiunilor pe care să le pui în practică pentru a face pași către rezultatul dorit. Între sesiuni vei avea acces și la diferite resurse de dezvoltare.

EVALUĂM IMPACTUL

O atenție sporită va fi acordată impactului pe care îl au acțiunile tale în practică. Orice acțiune va genera schimbări în sistemul din care faci parte și e important să fii susținut în gestionarea efectelor astfel încât să te menții pe calea spre rezultatul dorit. 

Testimoniale